teisipäev, 1. aprill 2008

Esmaspäevane palvus

Blogi sai alguse sellest, et tahtsin väljendada tänu Kaarli koguduse töötegijatele, kes võtsid ette ja alustasid Kristuse kannatusajal 2008 esmaspäeviti keskpäevaste palvuste pidamist. Olen üks neist, kes erinevatel mõjuvatel põhjustel ei jõua pühapäevahommikuti kirikusse. Esmaspäeviti asun hommikupoolikuti kirikust 100 meetrit eemal. Üllatus oli meeldiv: koguduse õpetaja Jaak Aus pidas lisaks armulaua jagamisele peaaegu täismõõtu jutluse.

Osalejaid oli, teadagi, vähevõitu. Alguse asi, ja teada sain mina asjast koguduse kodulehelt. Ei tea, kust teised 15-20 inimest said. Võiks ju minna ja küsida kantseleist, et äkki on abi vaja koguduse liikmetest e-maili listi koostamiseks, et jagada selle kaudu aeg-ajalt infot koguduse tegemiste kohta. Äkki millalgi küsingi. Enne pean olema kindel, kas mul endal oleks võimalik olla vabatahtlik abiline. Niisama-jutt olgu parem olemata.

Palvuse pidajad lubasid jätkata vähemalt suveni, ehkki alguses olla olnud soov lõpetada ülestõusmispühadega. Rõõmusõnumit, et palvuste pidamist ei saa enam lõpetada, olen kuulnud ennegi. Jumalale tänu meie üle valvamise ja hoolitsemise eest!

Kommentaare ei ole: